គ្រឿងផ្សំ៖
- សាច់គោ (សាច់ត្រយូងចេក) → ៤៥០ ក្រាម
- ទឹក → ៦ កែវ
- ម្ទេសទុំ → ១ផ្លែ
- ខ្ញី → ៦ បន្ទះ
- ស្រា → មួយស្លាបព្រាបាយ
គ្រឿងផ្សំ រសជាតិ
- ម្រេចម៉ត់ → ១ ចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ខ្ទឹមបារាំង ហាន់ម៉ត់ → ១ស្លាបព្រាបាយ
- អំបិល → ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេកន្លះ
- ដុំស៊ុបខ្នរ → ១ដុំ
- ជីរ នាងវង (ហាន់ហើយ) → ២ស្លាបព្រាបាយ
វិធី ចំអិន
- ហាន់ជាបន្ទះក្រាស់ សាច់គោ
- ចាក់គ្រឿងផ្សំទាំងអស់ ទៅក្នុងឆ្នាំង
- ស្ងោរ ទាល់តែទឹកពុះ
- បន្ថយភ្លើងបន្តិច
- រំងាស់ ពី ១ ម៉ោងទៅ ១ ម៉ោងកន្លះ
- ពន្លត់ភ្លើង
- ចាក់ចូល គ្រឿងផ្សំរសជាតិ ជាការស្រេច៕