បុកសណ្តែកគួរត្រីឆ្អើ




គ្រឿងផ្សំ៖                                                                        វិធីធ្វើ៖
  • ត្រីកេសឆ្អើរ ២ក្បាល                            ១. យកត្បាល់ និង​ អង្រែ ដាក់​ខ្ទឹមសរ ខ្ទឹមក្រហម
  • កាពិ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ                              ម្ទេសដៃនាង កាពិ បង្គាក្រៀម បុកបញ្ចូលគ្នាឲ្យម៉ត់
  • ទឹកក្តៅ ១ស្លាបព្រា                                   ទើបបង់គ្រឿងដូចជាៈ ស្ករ  ម្សៅស៊ុបមាន់ ទឹកក្រូច
  • បង្គាក្រៀម ២០ក្រាម                               ឆ្មារ សណ្តែកគួរ និង​ចុងក្រោយដាក់ជីនាងវង
  • ម្សៅស៊ុបមាន់ ១/២ស្លាបព្រាកាហ្វេ              និងទឹកឆ្អិនចូលបន្តិចជាការស្រេច ។
  • ស្កសរ ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ                        ២.​ យកត្រសក់ ស្វាយ ពពាយចិតជាចង្វាយមូល 
  • ទឹកក្រូចឆ្មា ២ស្លាបព្រាបាយ                    ត្រប់ស្រួយ ស្ពៃក្តោប រៀបជុំវិញចានសំប៉ែត
  • ម្ទេសដៃនាង ២គ្រាប់                              ទើបដួសសណ្តែកគួរបុកនេះ ដាក់ចំកណ្តាលចាន
  • ខ្ទឹមស និង​ ខ្ទឹមក្រហម ២កំពឹស              ទើបទទួលទានបាន ។
  • ស្ពៃក្តោប ២០ក្រាម
  • ពពាយ
  • ស្វាយ
  • ត្រប់ស្រួយ
  • សណ្តែកគួរ
  • ជីនាងវង