គ្រឿងផ្សំ៖ វិធីធ្វើ៖
- ត្រីកេសឆ្អើរ ២ក្បាល ១. យកត្បាល់ និង អង្រែ ដាក់ខ្ទឹមសរ ខ្ទឹមក្រហម
- កាពិ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ ម្ទេសដៃនាង កាពិ បង្គាក្រៀម បុកបញ្ចូលគ្នាឲ្យម៉ត់
- ទឹកក្តៅ ១ស្លាបព្រា ទើបបង់គ្រឿងដូចជាៈ ស្ករ ម្សៅស៊ុបមាន់ ទឹកក្រូច
- បង្គាក្រៀម ២០ក្រាម ឆ្មារ សណ្តែកគួរ និងចុងក្រោយដាក់ជីនាងវង
- ម្សៅស៊ុបមាន់ ១/២ស្លាបព្រាកាហ្វេ និងទឹកឆ្អិនចូលបន្តិចជាការស្រេច ។
- ស្កសរ ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ ២. យកត្រសក់ ស្វាយ ពពាយចិតជាចង្វាយមូល
- ទឹកក្រូចឆ្មា ២ស្លាបព្រាបាយ ត្រប់ស្រួយ ស្ពៃក្តោប រៀបជុំវិញចានសំប៉ែត
- ម្ទេសដៃនាង ២គ្រាប់ ទើបដួសសណ្តែកគួរបុកនេះ ដាក់ចំកណ្តាលចាន
- ខ្ទឹមស និង ខ្ទឹមក្រហម ២កំពឹស ទើបទទួលទានបាន ។
- ស្ពៃក្តោប ២០ក្រាម
- ពពាយ
- ស្វាយ
- ត្រប់ស្រួយ
- សណ្តែកគួរ
- ជីនាងវង