ស្លាបមាន់ បំពង
គ្រឿងផ្សំ៖
1. ស្លាបមាន់ (យកត្រឹមគល់ស្លាប) → ៦០០ ក្រាម
2. ម្សៅ (សំរាប់បំពង) → ៣ ស្លាបព្រាបាយ
គ្រឿងផ្សំប្រលាក់សាច់៖
1.ទឹកស៊ីអ៊ីវ → ១ ស្លាបព្រាបាយ
2.ម្សៅឆា → -ដ-
3.ទឹកខ្ញី → -ដ-
4.តៅហ៊ូប្រៃ (កិនម៉ត់ លាយទឹកបន្តិច) → ២ ស្លាបព្រាបាយ
5.ស្ករ → ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
6.អំបិល → ០.៥ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
គ្រឿងផ្សំទឹកជ្រលក់៖
១.ខ្ទឹមក្រហមក្រៀម → ១ ស្លាបព្រាបាយ
២.ស្ករ → -ដ-
៣.ខ្ទឹមស ចិញ្ច្រាំ → ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៤.ទឹកតៅហ៊ូ ប្រៃ → ២ ស្លាបព្រាបាយ
៥.ទឹក → មួយភាគបួន នៃកែវ
៦.ទឹកស៊ីអ៊ីវ → ០.៥ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៧.ស៊ីអ៊ីវខាប់ → ០.៥ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៨.ម្សៅស៊ុបខ្នរ → ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
វិធី ចំអិន៖
ជំហាន ១ ៖
ជំហាន ២ ៖