គ្រឿងផ្សំ៖
- មឹកស្រស់ → ៥០ ក្រាម
- ប៉េងប៉ោះផ្លែតូចៗ → ២៥ ក្រាម
- ខ្ទឹមបារាំង → ១/៤ ចំណិត
- ដើមខ្ទឹម → ១ ដើម
- ខ្ញី → ២ បន្ទះ
- ខ្ទឹមស → ២ កំពឹស
- ម្ទេសទុំ → ១ ផ្លែ
- ទឹកត្រី → ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកក្រូចឆ្មារ → ២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្សៅស៊ុបខ្នរ → ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- លាងទឹកឲ្យស្អាត មឹកស្រស់
- ហាន់ជាចំរៀកវែងៗ និង ឆូតជាកង់ៗ
- ស្ងោរឆ្អិន
- ស្រង់ចេញ
- យកទៅក្លាស្សេទឹកកក ទុកប្រើការ
- ហាន់ជាកង់ ផ្លែប៉េងប៉ោះ
- ហាន់ជាចំរៀក ខ្ទឹមបារាំង
- ចិញ្ច្រាំម៉ត់ ដើមខ្ទឹម, ខ្ញី, ខ្ទឹមស និង ម្ទេសទុំ ទុកប្រើការ
- លាយច្របល់ គ្រឿងផ្សំ និង គ្រឿងផ្សំរសជាតិ
- ដួសដាក់ក្នុងចាន ញាំ ជាការស្រេច៕