គ្រឿងផ្សំ៖
- ខ្ទិះដូង
- ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ម្ទេសដៃនាង
- ម្ទេសក្រៀម ( ត្រាំទឹក ) សៀងផ្អែម
- គ្រឿងការី កាពិ
- ស្ករត្នោត ម្សៅស៊ុប
- បង្គាក្រៀម
- តៅហ៊ូដុំ
- ពងទា
- សាច់មាន់ សាច់ជ្រូក បង្គា
- បន្លែតាមការនិយមចូលចិត្ត
វិធីធ្វើ៖
- ម្ទេសដៃនាង ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម កាពិ យកទៅលីងអោយឈ្ងុយរួចយកទៅបុកអោយម៉ត់ ទុកមួយអន្លើ
- សៀង ម្ទេសក្រៀម ចិញ្ច្រាំអោយម៉ត់ ទុកមួយអន្លើ
- ពងទាវាយចូលគ្នា យកទៅចៀនរួចហាន់ជាបន្ទះៗ
- តៅហ៊ូចៀនអោយក្រៀម រួចហាន់ជាបន្ទះៗ
ឆ្អិនរួចរាល់លោកអ្នកអាចដួសដាក់ចាន និងពិសាយ៉ាងឆ្ងាញ់។